KBO! u sredu zagrebačkom Vintage Industrial Baru

KBO!Nakon dugo godina izbivanja, KBO! će se predstaviti zagrebačkoj publici u srijedu, 20. svibnja u Vintage Industrial Baru.

Prije njih nastupit će bendovi Kriva Istina i The Rock Flock.

Kragujevački HC punk bend KBO! osnovan je davne 1982. godine, a kroz godine rada utjecao je na brojne bendove sličnog žanrovskog opredijeljenja. Svaki panker koji imalo drži do sebe sigurno je bar jednom zapjevao „Samoću“, a i ostatak opusa ove trojke: Saša Vujić – Vuja (lead guitar, vokal), Vojin Ratković – Voja (bubnjevi), Ivan Ivezić – Iveza (ritam gitara, back vokal), odličan je poziv na novu epizodu Good Vibrationsa.

Kriva Istina je hardcore/punk bend koji djeluje na relaciji Slavonski Brod – Zagreb. Na sceni su već 12 godina, a prilika da ih se vidi i nema previše, pa je red da ih podržite na njihovom prvom nastupu u Vinatgeu. Bend djeluje u sastavu Bojan Tomić – guitar, vocals, Nenad Katanić – bass guitar, i Ivan Blažević – drums, vocals.

The Rock Flock je punk rock bend iz Zagreba/Pleternice koji djeluje u sastavu Tina Jelić – gitara, vokal, Ana Jelić- bass, back vokal, Hrvoje Maratović – bubnjevi i Viktor Grabar – sound. Iza sebe imaju godine svirki po cijeloj Hrvatskoj, a početkom svibnja imali su mini turneju po Švedskoj u organizaciji Good Vibrationsa i Studiefrämjandeta.

Karte možete u pretprodaji kupiti u Dirty Old Shopu po cijeni od 35kn, a na dan koštaju 50kn.

Ostavite komentar: