brkovi

Kazna za uši promoviše novi album u Novom Sadu

Kazna za uši

Beogradski bend Kazna za uši nastupiće 27. februara u novosadskom klubu CK 13 i tom prilikom promovisati najnoviji album “Nova zora”. Kao podrška nastupiće grupe Dž!Dž! i Plišani mališan.

Sastav Kazna za uši poslednji album objavili su pre 15 godina, tako da će ovo biti prava prilika da se publika, uz uživanje u novim pesmama, podseti starih hitova grupe.

“Nova zora” sadrži 11 pesama, od kojih su dve snimljene uživo, u januaru 2011. na koncertu u klubu “Akademija”, dok su dve obrade pesama iz repertoara legendarnog beogradskog garažnog benda Robna kuća.

Dž!Dž! su oformljeni 2005. godine i u dosadašnjoj karijeri imaju album A onda stanem i razmislim…”. Njihov dugo očekivani novi album najavljuju odlični singlovi “Buđenje” i “Gluvi dan”, koji su odmah po izlasku dospeli na prva mesta regionalnih top lista.

Plišani mališan iz Gornjeg Milanovca svoju desetogodišnjicu rada obeležiće novim albumom čiji se izlazak očekuje ovog leta. Nekadašnji pobednici Jelen demofesta, dosada su objavili  samonaslovljeni album čiji je producent Bojan Mladenović.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti po ceni od 300 dinara.

Ostavite komentar: