brkovi

Kasabian, Ellie Goulding, Sigma i drugi na Szigetu

kasabian

Kasabian

Kasabian, Eli Golding, Sigma, Nero, Kraftklub, Ernan Kataneo, Lora Džons, Function, Elen Alien, Demijan Lazarus, Stadium X i Lucas & Steve dopunjuju program mađarskog Sziget Festivala.

Oni se pridružuju ranije najavljenom Robiju Vilijamsu, Florence An The Machine, Interpolu, Alt-J, Foals i drugima.

Pravo iz Velike Britanije na pozornicu Sziget festivala stiže jedan od najuspešnijih engleskih indie rock bendova, Kasabian. Njihov peti album je objavljen prošle godine, pa budite spremni za provod sa njima na glavnom stejdžu.

Osim toga, kantautorka i multi-instrumentalista Eli Golding će imati svoj debi i na najvećoj pozornici na „Ostrvu slobode“. Njena muzika je sasvim posebna i nezaboravna.

A38 će biti glasan sa muzikom benda Sigma, koji su danas na vrhu međunarodnih hit-lista. Nakon njihovog kultnog broj jedan singla „Nobody To Love“ usledio je još jedan hit „Changing“ sa Palomom Faith. Britanski elektronski trio Nero je takođe deo prestižnog sastava festivala, a njihov najnoviji rad je objavljen tek nedavno, poslušajte „The Thrill“. Iz Nemačke dolaze Kraftklub, koji spajaju indie rock muziku sa nemačkim tekstovima.

Festival se održava od 10. do 17. avgusta na “Ostrvu slobode” u Budimpešti. Karte po jeftinijoj ceni u prodaji su do kraja aprila. Više informacija na www.szigetfestival.com

Ostavite komentar: