brkovi

Kandžija i Gole žene snimili spot za pjesmu “Traktorom me dovezli, limuzinom odvezli”

Foto: Dino Šertović

Foto: Dino Šertović

Kandžija i Gole žene predstavljaju “Traktorom me dovezli, limuzinom odvezli”, posljednji u nizu videa iz serijala Teretana Session čime potvrđuju da je sve spremno za zagrebačku koncertnu promociju albuma “Nema Labavo”, ove subote, 12. ožujka, u Tvornici kulture.

Nakon fizičke pripreme uz Vesnu Mimicu u videu za “Nema Labavo”, isticanja važnosti pravilne prehrane s “Kruva Masti Paprike”, Kandžija i njegove Gole žene nisu na vrijeme platili članarinu za teretanu te su primorano izašli na zrak i pripremili novi video za pjesmu “Traktorom Me Dovezli, Limuzinom Odvezli”.

“Izbacili su nas iz teretane jer smo kasnili s članarinom, pa smo napravili domaću teretanu. Također, shvatili smo da uz moćne mišiće ide i moćna makina, tako da s tim stižemo u Tvornicu. Gole žene i ekipa su spremniji nego ikad i u subotu očekujte neviđeni spektakluk!”, kaže Kandžija.

Videom za pjesmu “Traktorom Me Dovezli, Limuzinom Odvezli” priveden je kraju video-serijal Teretana Session, kojim su Kandžija i Gole žene uoči zagrebačkog koncerta u posljednja tri tjedna predstavljali pjesme s albuma “Nema Labavo”, objavljenog u prosincu prošle godine. S albuma su do sada također predstavljeni i singlovi “Crkva”, “Đuro” i aktualni “Nema Labavo”, a izdanje je dostupno u fizičkom i digitalnom obliku ovdje.

Krajem prošle godine, Kandžija i njegov bend Gole žene, objavili su hvaljeni studijski album „Nema labavo“, koji je u rekordnom roku uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015. Gole žene, Kandžija, moćna makina i moćni mišići te hvaljeni album “Nema Labavo” stižu ove subote, 12. ožujka, u Tvornicu kulture. Da podsjetimo, ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 40 kn, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 55 kn.

Ostavite komentar: