Kanda Kodža i Nebojša objavili spot za pesmu “Šta je sa Tibetom”

Kanda Kodža i NebojšaSavamalsko kulturno leto na Miksalištu (Mostarska 5, Savamala) počinje u četvrtak, 11. juna, u 21h, velikim beogradskim koncertom Kande Kodže i Nebojše i njihovog gosta Marka Aleksandra Gajića. Tim povodom, Kanda Kodža i Nebojša su objavili novi spot, snimljen za jednu od najpopulatnijih numera sa aktuelnog albuma “Volja za noć” (Odličan hrčak, 2014) – “Šta je sa Tibetom“.

“Šta je sa Tibetom je treći video singl sa albuma Volja za noć i predstavlja proširenje saradnje sa kreativnim timom beogradskog festivala Resonate, odnosno sa Marijom Jelesijević i Marijom Šarac, koje potpisuju režiju spota. Likovnost ovog spota obeležava istraživački pristup simbolici noći i snova i to je pristup koji smo i mi imali radeći na ovoj i ostalim pesmama Volje za noć. Prvi utisak posle premijere spota je da je pesma Šta je sa Tibetom dobila primerenu vizualizaciju, drugačiju od naših dosadašnjih video radova, sa tamnim bojama kakav je i trenutak u kome smo, ali sa snažnom željom za prevazilaženjem takvog trenutka… makar to bilo i kroz jezik snova”, ovako članovi grupe Kanda Kodža i Nebojša dožovljavaju novi spot.

Aktueni album “Volja za noć” je kritika do sada opisala kao višeslojnu ploču koja će vam svakim slušanjem pružiti nešto novo, ističući pored interesantnih muzičkih rešenja i produkcije na višem nivou ispovedne tekstove Olivera Nektarijevića sa nesumnjivom literarnom vrednošću.

Kanda Kodža i Nebojša su se zbog svega navedenog nametnuli kao logičan izbor za spektakularno otvaranje Savamalskog kulturnog leta koje će se odigravati na Miksalištu (Mostarska 5, Savamala), počev od 11. juna, pa do kraja septembra.

Ulaznice za koncert KKN-a i Marka Aleksandra Gajića dostupne su na svim Gigs Tix prodajnim mestima, u Mikser House-u (Karađorđeva 46), kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22)​. Cena ulaznice iznosi 600 dinara.​

Ostavite komentar: