Kanda Kodža i Nebojša objavili novi album i najavili koncerte

KKN

Drugi singl sa novog albuma benda Kanda, Kodža i NebojšaVera, nada, ljubav i stav” imao je premijeru na MTV kanalu, a od danas, svi zainteresovani imaju prilike i za besplatan download albuma “Volja za noć” na sajtu Exit Music koji će trajati narednih 10 dana.

volja-za-nocFizičko izdanje (CD) i digitalno izdanje albuma ( deezer, tunes, wimp, spotify, …) će se takođe pojaviti u narednih nekoliko dana u organizaciji izdavačke kuće Odlican Hrčak.

U omotu koji podseća na svet i ljude koji su reči i misli koristili za izražavanje stvaralačkih ideja nalazi se jedanaest novih pesama sastava Kanda, Kodža i Nebojša, koji uprkos svemu uspeva da dopre do publike koja do takvih reči i misli drži, kao i do ljubavi i inteligencije. KKN na svom sedmom dugosvirajućem ostvarenju, zaključuju da, rečima pesnika, dani nepristojno sviću, te da je zato buđenje “Volje za noć” vodič ka izlazu.

Trideset i sedam minuta ovog albuma kondenzuje iskustva benda kao istraživača noći – ambijenta u kome se još uvek vredi zaputiti ka traženju slobode, istine i čoveka. Produciran u saradnji sa Casparom Wijnbergom, “Volja za noć” verno prenosi zvuk i stav benda sa bezbrojnih nastupa. Ova petorka i ovoga puta nastupa privržena pogubljenim vrednostima posrnulog grada.

Bend započinje mini turneju i koncertnu promociju novog albuma. Predstojeći nastupi su:

  • 10. oktobar – Sarajevo
  • 11.oktobar – Bratunac
  • 8. novembar – Novi Sad, klub Quarter
  • 14. novembar – Dom omladine Beograda

Ostavite komentar: