brkovi

Judas Priest i Toto se sele u Kombank arenu

Judas PriestBelgrade Calling Festival se zbog nestabilnih vremenskih uslova seli sa Kalemegdana u Kombank arenu. To podrazumeva koncert Judas Priest i Helloween 29. juna i Toto 30. juna.

“Za to postoje dva razloga – prvi i osnovni je što dugoročna vremenska prognoza za Beograd najavljuje konstantne kiše do kraja ovog meseca, što rapidno utiče na neodlučnost publike.
Razlog broj dva je što se u međuvremenu javio veliki broj fanova koji traži mesta za sedenje na oba koncerta, što nismo bili u mogućnosti da ostvarimo na Ušću”, napomenuli su iz Avalona. “Ovo je finalna odluka i neće više biti promena lokacija Belgrade Calling Festivala 2015.”.

Kupljene ulaznice za koncert Toto za kategorije Parter/ Fan Pit ostaju iste i ne treba da se menjaju. Iste se još uvek mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima. U prodaji je nova kategorija ulaznica – Tribina (sedenje) po ceni od 3.400 dinara. VIP ulaznice za koncert su rasprodate.

Kupljene ulaznice za koncert Judas Priets i Helloween za Parter/ Fan Pit ostaju iste i ne treba da se menjaju. Fanovi koji su kupili golden parter mogu ih zameniti za sedenje i dobiti nazad 500 dinara na prodajnom mestu gde su kupili ulaznice. U prodaji su i ulaznice za Tribini (sedenje) po ceni od 3.400 dinara.

Sve ulaznice se mogu kupiti na sprodajnim mestima Eventima ili putem www.eventim.rs , kao i na blagajnama Kombank Arene.

Ostavite komentar: