Josh Homme (QOTSA) šutnuo fotografa na koncertu

Josh Homme je u subotu 9. decembra tijekom koncerta nogom udario službenu sutterstock fotografkinju Chalsea Lauren. Incident se dogodio tijekom nastupa benda na 28. blagdanskom koncertu losanđelenske radio stanice KROQ.

Fotografkinja govori kako je incident bio neizazvan te se Homme prije udarca i nasmješio, što se može vidjeti na njenim fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu. Na profilu je objavljen i video snimljen iz publike u kojem se točno vidi udarac Josha Hommea.
Fotografkinja je dala izjavu za časopis “Variety” u kojem opisuje taj kobni trenutak: ”Josh se približavao i postala sam prilično uzbuđena jer nikada prije nisam fotografirala Queens of the Stone age. Kako se približavao počela sam fotografirati i već tog trenutka Josh zamajuhe nogom i udara moj fotoaparat koji me pogađa u lice.”

Tijekom nedjeljnog posljepodneva na službenim stranicama društvenih mreža benda osvanule su dvije izjave Josha Hommea – jedna pisana, a u drugoj Josh Homme u videu objašnjava svoj nastup te se javno ispričava. Queens Of The Stone Age ćena leto nastupati na In Music festivalu u Zagrebu.

Snimak udarca i izvinjavanja pogledajte na našem sajtu.

Ostavite komentar: