John The Conqueror sutra u niškom Feedbacku

Američki blues-rock sastav, John The Conqueror održaće 9. aprila premijerni nastup u niškom klubu Feedback sa početkom u 22h, a društvo će im praviti lokalni rokenrol bend Prljave Sestre, kao i kruševački sastav Blues Rezervata.

John The Conqueror su formirali Pierre Moore i Michael Gardner, vrlo brzo pošto su se iz Oksforda u Misisipiju preselili u Filadelfiju na proleće 2011. godine. Tada su upoznali i Ryana Lynna, koji zauzima mesto basiste.

Debitantski album objavili su 2012. godine za jednu od najboljih nezavisnih etiketa u SAD koja je oduvek imala sluha za miks bluza, panka i garažnog rokaAlive Records. Pozitivne kritike koje je ovo izdanje pokupilo omogućili su im koncertna predstavljanja širom Sjedinjenih Država, ali i prvu evropsku turneju.

Godine 2014. posle još jednog uspešnog gostovanja po Evropi John The Conqueror izdaju drugi album “The Good Life“, takođe za Alive Records. U aprilu ove godine John The Conqueror dolaze na treću evropsku turneju u karijeri, a usputna stanica biće i sam Niš.

Karte se mogu naći za 300 dinara u pretprodaji, dok će na ulazu biti 400 dinara i mogu se kupiti u Vintage SHOPu.

 

Ostavite komentar: