brkovi

John Dolmayan nije zadovoljan trenutnom situacijom u S.O.A.D-u

soad

Bubnjar čuvenog kvarteta System of a Downa, John Dolmayan je izjavio u intervjuu za Loudwire da nije najzadovoljniji situacijom u bendu.

Nakon petogodišnje pauze, sastav se ponovo okupio 2011. godine i nastupao tokom naredne dve godine širom sveta, ali i dalje bez želje za radom na novom albumu. Dolmayan je izjavio da je sada već devetogodišnja “rupa” u odnosu na poslednje studijsko izdanje postala iritantna i da više “nije ok” da se čeka na novi materijal.

Dolmayan je takođe izjavio da u početnim mesecima ponovnog okupljanja benda 2011. nije postojalo veliko uzbuđenje i pozitivna energija među članovima. Smatra da je osećaj bio sličan onome kada sa devojkom napraviš pauzu, pa se okupite posle nekog vremena i niste sigurni da li možete i dalje da funkcionišete. Dolmayan takođe smatra da, što se njega tiče, nije stvar ega pošto i nije taj koji piše pesme, ali smatra da je i više nego spreman i da dalje nejasna komunikacija benda postaje sve više zamorna.

Ipak, navodi da je okupljanje članova donelo izvesno poboljšanje atmosfere, mada još uvek postoje problemi koje treba rešiti.

Dolmayan nije prvi u bendu koji se oglasio povodom nezadovoljstva usled stagnacije benda. Tokom maja prošle godine, basista Shavo Odadjian je “prozvao” preko lične Facebook stranice pevača i frontmena Serja Tankiana kao odgovornog što bend nije već ušao u studio da radi na materijalu. Postavio je pitanje da li čitav bend treba da čeka Serja, koji je već godinama zaokupljen svojim solo radom i smatra da “nije pravo vreme za S.O.A.D. album”, ili da je možda potrebno da potraže nekoga novog, ko bi pokazao više energije i volje za rad.

Ostavite komentar: