Jinx Rockumentary za 20. rođendan

jinxPrvi rock dokumentarac o grupi Jinx bit će sniman sljedećih 10 dana, uoči i tijekom velikog rođendanskog koncerta na Gričevanju 20. svibnja.

Radislav Jovanov Gonzo i njegova ekipa snimatelja pratit će svaki korak priprema Jinxa za jedan od najvažnijih koncerata njihove karijere. Od proba u prostoriji do nastupa na igralištu iznad garaže Tuškanac ovaj izniman film zabilježit će sve javnosti skrivene i neskrivene detalje, drame, napetosti, sitna podbadanja, možda pokoju svađu, ali i sjajnu energiju i šarm koja Jinx nakon dva desetljeća čine jednim od najomiljenijih bendova ovih prostora.

Cijela priča vrtit će se ponajviše oko samog koncerta koji će zvukom i slikom predstavljati najreprezentativniji presjek njihove impresivne karijere. Posebna set lista pjesama pripremljena je kako bi sadržavala pjesme sa svih studijskih albuma. Uz trenutnu postavu benda u sastavu Yaya, Coki, Mr.Goody, Berko, Pavlica, Cvanci, Kova i Miron pozornicom će prošetati i više od desetak gostiju, glazbenika koji su tijekom godina bili članovi Jinxa. Sve skupa bit će popraćeno filmovima i projekcijama specijalno napravljenim za cijeli koncert koji će trajati oko dva sata.

Na pozornicu Gričevanja smještenu na igralištu iznad garaže Tuškanac Jinx će izaći u utorak, 20. svibnja u 21 sat. Ulaz je besplatan.

Ostavite komentar: