Jessie Ware – nova pesma i detalji novog albuma

Jessie-Ware

Britanska pevačica Jessie Ware, sredinom juna je predstavila svoj novi singl, pesmu “Tough Love”, kojom je najavila istoimeni studijski album. Za nju je u ovom mesecu objavila i spot, a sada nam otkriva i nekolicinu novih detalja vezanih za iščekivano izdanje.

 Iza mene je zaista zanimljiva godina! Verila sam se i prošla kroz niz novih iskustava. Deo toga prenela sam i na nove pesme, ali htela sam se ponovno vratiti i na glavnu temu s prvog albuma – neuzvraćenu ljubav. Izvukla sam iz sebe brojna iskustva iz prošlosti, želela sam se rešiti tih demona. – otkriva Jessie Ware govoreći o albumu, te u šali nadodaje  – Želim se rešiti svega toga pre nego postanem srećno udata žena.

Jessie je rad na novom albumu započela ubrzo nakon završetka duge turneje kojom je promovisala svoje debitantsko izdanje “Devotion”,

Produkcijski duo BenZel (Two Inch Punch i Benny Blanco) potpisuje čitavu produkciju albuma koji možemo očekivati 3. oktobra, a Jessie je saradnju sa njima započela pre dve godine, u obradi pesme “If You Love Me”. Upravo je Blanco taj koji je insistirao na tome da svoj doprinos albumu da i muzičar Ed Sheeran.

Ovih dana, popularna pevačiva je otkrila i naslovnicu svog izdanja, kao i još jednu novu pesmu. U pitanju je “Share It All”, koja će se naći na deluxe verziji albuma. Pesmu potpisuje Romy Madley-Croft iz The xx, dok se njenom produkcijom bavio Julio Bashmore.

Popis pesama standardne verzije albuma izgleda ovako:

1. Tough Love
2. You & I (Forever)
3. Cruel
4. Say You Love Me
5. Sweetest Song
6. Kind of…Sometimes…Maybe
7. Want Your Feeling
8. Pieces
9. Keep on Lying
10. Champagne Kisses
11. Desire

 

Ostavite komentar: