brkovi

Jason Derulo i Róisín Murphy nova imena Exit festivala

Ovogodišnjii program Exit festivala postao je još jači sa dva nova hedlajnera. Popularni američki pevač Jason Derulo dolazi u Novi Sad 8. jula, kada će nastupiti na glavnoj festivalskoj bini, Dok će Roisini Murphy, pevačica sastava Moloko nastupiti na festivalu dan kasnije.

Platinasti tiraži dobro su poznati muzičkoj divi 21. veka Róisín Murphy koja u nedelju dolazi na EXIT sa čak tri albuma u samo protekle tri godine. Pevačica grupe Moloko u impresivnom katalogu ima brojne hitove, a publika je iznad svega ceni po snažnoj umetničkoj poruci koju najbolje prenosi uživo sa bendom.

Ono što Derula izdvaja od većine ostalih zvezda je što on i piše svoje hitove, a na početku karijere svoj autorski talenat pozajmljivao je i drugim zvezdama. Njegove samostalne turneje izgradile su Derulov današnji prvoklasan šou nastup, a pored nesvakidašnjeg talenta za pisanje i pevanje, Derulo je i vrhunski plesač.

U petak, 5. maja fanovima stiže “4+1” akcija u kojoj društvo uz četiri kupljene, petu ulaznicu dobija na poklon. Ulaznice za Exit prodaju se po novoj promo ceni od 6.990 dinara, što je ušteda od 50% u odnosu na finalnu cenu. U Srbiji se prodaju u mreži Gigstix.com i u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org. U prodaji su i VIP Gold ulaznice po ceni od 30.000 dinara, te VIP GOLD Dance Arena po ceni od 18.500 dinara, kao i posebno skrojeni paketi koji obuhvatajuulaznicu, prevoz i smeštaj dostupni putem zvanične turističke agencije EXIT festivala, EXIT Trip. EXIT tim ove godine spojiće čak četiri festivala u Hrvatskoj, Rumuniji, Srbiji i Crnoj Gori u veliko EXIT Leto ljubavi 2017. Get EXITed spektakl i svojevrsni “Day Zero” na tvrđavi, ove godine biće uz Kilerse 5. jula, nakon čega sledi EXIT festival od 6. do 9. jula.

Jedan komentar o “Jason Derulo i Róisín Murphy nova imena Exit festivala

  • Alfapreving

    Prilicno zanimljiv ce biti ovogodisnji sadrzaj na Exit festivalu. Róisín Murphy je mozda, za mene, najvece iznenadjenje celog festivala i valja je posusati. Muzika koju stvara je neverovatna.

    Reply

Ostavite komentar: