brkovi

Izašao spot za pesmu „Tragedy“ Forever Storma

Forever StormKragujevački heavy metal bend Forever Storm predstavili su spot za pesmu “Tragedy“, godinu dana od objave istoimenog albuma za EBM Records iz Meksika.

Promocija albuma održaće se u njihovom rodnom Kragujevcu i to 19. aprila u Arena Fun Factory u T.C Plaza. Početak je najavljen za 22 časa, a ulaznica košta 250 dinara.

Spot je režirao Darko Andrić, a post produkciju pevač i gitarista FS-a Stefan Kovačević. Ovo je prvi spot u dosadašnjoj karijeri benda. Forever Storm nastao je krajem 2006. godine, kao ideja Miloša Miletića (ritam i solo gitara) i Stefana Kovačevića (ritam,solo i vokali). Nešto kasnije pridružuje im se Vladimir Nestorović (bas gitara) i ova postava objavljuje demo snimak sa 3 pesme pod nazivom “Sign of the Thunder“. Posle duže potrage za bubnjarem, bendu se priključuje Vuk Stefanović (bubanj) tako da je početkom 2007. Forever Storm mogao početi sa aktivnim radom.

Album pod nazivom „Soul Revolution” završen je i izdat od strane beogradske izdavačke kuće One Records, a zvanična promocija u Kragujevcu (sa preko 400 posetilaca) održana je u klubu Le Cinema 14. maja 2010. godine. Album „Soul Revolution“ biva proglašen albumom godine 2009. od strane Beogradskog Radija 202 i Serbian Metal portala.

Spot za pesmu “Tragedy” možete pogledati u nastavku:

Jedan komentar o “Izašao spot za pesmu „Tragedy“ Forever Storma

Ostavite komentar: