brkovi

Irish Stew of Sindidun krajem decembra u Nišu

Irish StewBeogradski Irish folk-rock sastav Irish Stew of Sindidun će održati koncert u Nišu u petak, 25. decembra u klubu Feedback od 22h.

Ova simpatična muzička družina osnovana je 2003. godine i do sada su snimili tri albuma. Iza njih je mnoštvo koncerata, a poput predvodnika ovdašnje “Irske struje” – grupe “Orthodox Celts”, Irish Stew pored neizbežnih standarda Irske folk muzike izvode većinu svojih autorskih kompozicija koje imaju autentičan lični pečat i neosporan kvalitet, tako da uspešno pariraju starijim kolegama vešto izbegavajući etiketu kopije. Intimni tekstovi, melodična muzika i upečatljiv scenski nastup svakako su prvi utisci o bendu. To je ono što ih nakon prvog slušanja povezuje sa publikom svih generacija. Njihova sposobnost da na đuskanje nateraju i “slučajne prolaznike” na svojim koncertima je svakako garancija za odličnu zabavu i dobar provod.

Cena ulaznice iznosiće 400 dinara u pretprodaji, tj. 500 dinara na dan koncerta. Početak prodaje karata i pretprodajna mesta biće objavljeni uskoro.

Ostavite komentar: