brkovi

Inmate objavili video za “Tomorrow Never Comes”

inmateTomorrow Never Comes” je novi single i video spot velenjskih metalaca Inmate, s kojim nagoveštavaju novi album “Tree of life“, njihov drugi po redu.

To je inače već četvrti singl i drugi video spot sa novog albuma, koji će svetlo dana ugledati 26. avgusta, jer će tada Inmate pred domaćom poublikom prvi puta predstaviti materijal sa novog albuma u eMCe prostoru u Velenju. Release party održat će se u okviru godišnjeg festivala Kunigunda; pored Inmate će nastupiti još i bendovi Curse of instict i domaćini Kholn.

“Tomorrow never comes” je prvi videospot sa novim pevačem Davidom Valhom, koji se bendu pridružio prošle jeseni nakon odlaska prijašnjeg pevača Roka Miklavžine. David je u prošlosti radio sa bendom Silence Before iz Mariobra, koji su, na žalost, prestali sa radom 2013.

Videospot je ponovno snimio i uredio Marko Duplišak, sa kojim su u prošlosti snimili već tri videospota, a pored toga je i kao back vokal sarađivao i na albumu “Tree of life”. Spot je sniman na odlagalištu uglja Premogovnika Velenje i Termoelektrarne Šoštanj te u stambenoj zgradi u Celju.

Ostavite komentar: