Incubus predstavljaju novi singl s iščekivanog studijskog albuma

Incubus
Američki sastav Incubus predstavlja prvi komadić zvuka s iščekivanog osmog studijskog izdanja, koje će nositi naziv „8“, a očekujemo ga u proleće ove godine.

Na novom singlu, kao i produkciji ostatka albuma, radio je Dave Sardy (Marilyn Manson, Oasis, Fall Out Boy, LCD Soundsystem, Rage Against The Machine).

U pitanju je singl „Nimble Bastard“, a bend se na isti osvrnuo rečima: “Pesma je nastala iz fascinacije nekolicinom ljudi u našim životima, koji imaju neverovatnu moć prilagođavanja. U slučaju da dotaknu najnižu tačku, oni će samo odskočiti nazad i naučiti tu neverovatnu lekciju”.

Inače, pomenuti bend ove godine slavi 20. godišnjicu objave albuma „S.C.I.E.N.C.E.“, a novo iščekivano studijsko izdanje naslediće album „If Not Now, When?“ iz 2011. godine, kao i EP izdanje „Trust Fall (Side A)“ iz 2015. godine, sa kojeg dolazi i poslednji singl „Absolution Calling“.

Brandon Boyd, Mike Einziger, Chris Kilmore, Ben Kenney i José Pasillas II novi singl objavili su uz najavu velike letnje turneje po Severnoj Americi.

Ostavite komentar: