brkovi

Hurts predstavili svoje viđenje Raja (video)

HurtsPop duo Hurts ekranizovao je spot za pesmu “Some Kind of Heaven“.

Pesma koju su opisali kao “početak smele odiseje” najavljuje album “Surrender” koji će objaviti 9. oktobra. Disk su producirali Stjuart Prajs (Madonna, The Killers, Take That) i Ariel Rehtšajd (Haim, Vampire Weekend).

Za razliku od prva dva albuma koja su snimana u Mančesteru, novi je rađen u više sesija snimanih na Ibici, u Los Anđelesu, Njujorku i na švajcarskim Alpima. “Bilo je veoma mračno vreme kada smo snimali prethodni album i sadržaj je reflektovao naše stanje, ali jednom kada smo ga zavšili i isterali demone, naše raspoloženje se promenilo dosta”, objasnio je Teo Hačkraft. “Ovoga puta smo odlučili da vidimo kako će stvari ispasti ako uživamo i odemo na neka uzbudljiva mesta. Ovaj album je napravljen na divnim mestima, sa velikim plavim nebom. Samo smo želeli da prikažemo potentnu verziji benda”.

Svoja prethodna dva studijska albuma, Hurts su prodali u preko 1.2 miliona, dok su njihovi singlovi prodati u oko 3 miliona primeraka širom sveta. Nihovi tiraži su zlatni u Britaniji i Austriji, dvostruko platinasti u Nemačkoj, Finskoj, platinasti u Poljskoj, Švajcarskoj i Rusiji.

Ostavite komentar: