Hrvatski hc bend .upset najavili album

upsetHrvatski hardcore bend .upset uskoro će objaviti album “Slaves Of The New World” pod okriljem Geenger Records sa 13 novih stvari slične tematike, ali žešćih i modernijih hardcore rifova i kompozicija.

.upset je hardcore bend nastao 2003. u Zaboku s namerom da proširi i popuni lokalnu underground scenu. Bend je u poslednjih nekoliko godina konačno pronašao svoj stil moćnih hardcore rifova sa pridruženim tekstovima u kojima govore o ljudima istih uverenja, socijalnoj nepravdi i opštem stanju u robovlasničkom svetu.

Tokom ovih deset godina .upset su svirali na mnogo koncerata i festivala među kojim vrijedi napomenuti podršku jednim od najvećih bendova hardcore muzike Madball i Pro-Pain iz Njujorka, te Slapshot iz Bostona. Iza njih je nekoliko demo izdanja, a prvi album su izdali 2010. u DIY produkciji pod nazivom “Opiate for the Masses” koji je dobio brojne pozitivne kritike.

Dok se čeka novi album bend se 8. februara može poslušati u Dubrovniku i početkom marta u Vintage Industrial Baru u sklopu Good Vibrationsa kada planiraju održati promociju novog albuma.

Ostavite komentar: