Hospitalizovan gitarista Status Quo-a; otkazan koncert u Puli

status-quo

Veterani rokenrola Status Quo otkazali su šest koncerata, uključujući i sinoćni u Puli, zbog bolesti gitariste Rika Partifa.

Partif je primljen u bolnicu na lečenju, ali nije otkriveno u kakvom je stanju i od čega boluje. Poznato je da gitarista od 1997. godine boluje od srčanih problema, zbog čega mu je ugrađen četvorostruki bajpas.

U skladu sa savetom lekara, otkazani su svi koncerti do 10. avgusta, što pored Pule obuhvata Monte Karlo, Švajcarsku i Nemačku.

Povratak novca za kupljenu ulaznicu moguć je na mestu gde je ista kupljena.

 

Jedan komentar o “Hospitalizovan gitarista Status Quo-a; otkazan koncert u Puli

  • Branko

    Bio sam u Puli toga dana (02.08.2014.) Putovao sam uzaludno iz Novog Sada oko 11 sati. Bila je neverovatna guzva te subote. Cak sam obecao da cu ponuditi izvestaj po dolasku sa ovog dogadjaja…Ali, malo je trebalo da i mene ne zadesi slican problem, kao i Ricka Parfitta, kada sam na ulazu u Arenu procitao “koncert je otkazan”. Redar na vratima je objasnjavao razocaranim ali i zabrinutim gledaocima sta je razlog otkazivanja. Stvarno sam se lose osecao. Nisam siguran da li sam to prisustvovao pocetku kraja ovog sjajnog live Rock-boogy banda.

    Reply

Ostavite komentar: