Hologram Whitney Houston na turneji 2016. godine

Whitney-HoustonHologrami pokojnih zvezdi postaju novi trend, čini se. Put su utemeljile hologramske projekcije Tupaka Šakura i Majkla Džeksona, prošle nedelje najavljen je hologram Bili Holidej, a sada je potvrđeno da će i pop diva Vitni Hjuston “oživeti” u novoj formi.

Kompanija Hologram USA sklopila je dogovor sa Hjustoninim pravnim zastupnicima. Hologram će debitovati naredne godine u nekoj od većih američkih hala nakon čega je u planu u cela turneja. Interaktivni šou sadržaće Vitnine najveće hitove, imaće interakciju sa publikom ali najavljeni su i specijalni gosti.

“Ovo je sjajna prilika da njeni fanovi vide reinvenciju jedne od najslavnijih ženskih pevačica u istoriji i da na se nastavi nasleđe koncerata koji neće biti zaboravljeni u godinama koje dolaze”, rekla je Vitnina svastika, ujedno predsednik njenog poseda, Pet Hjuston.

Pevačica je pronađena mrtva u kadi 11. februara 2012. godine. Kao uzrok smrti ustanovljeno je slučajno davljenje prouzrokovani srčanom bolešću i upotrebom kokaina.

Ostavite komentar: