Hladno pivo slavi 30 godina rada serijom koncerata, prvi su na redu oni u Zagrebu

Hladno pivo proslavit će 30 godina rada na seriji posebnih koncerata u 2018. godini koji će započeti dvodnevnom rezidencijom u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova 2. i 3. ožujka.

Prvi koncert, u petak 2. ožujka, nazvan je Old School i bit će u potpunosti posvećen prvoj fazi karijere. U fokusu će biti prva četiri studijska albuma – “Džinovski”, “G.A.D.“, “Desetka” i “Pobjeda” – objavljena od 1993. do 1999. godine.

Druge večeri, u subotu 3. ožujka bend će odsvirati Greatest Hits set, dakako s najznačajnijim pjesmama iz sva tri desetljeća. S obzirom na planove svaka večer bit će poseban show s jedinstvenim set listama, a Pivo će u dva dana izvesti više od 70 pjesama!

U ponudi će se naći dnevne ulaznice i limitirani paket ulaznica za oba dana, a prodaja im kreće u ponedjeljak, 13. studenoga. Za dnevne karte trebat će odvojiti 80 kuna do 31. prosinca, odnosno 90 kn od 1. siječnja. Fan paket ulaznica za oba datuma iznosit će 140 kn, a takvih će u prodaji biti svega 200. Službena prodajna mjesta su Dirty old shop, Rockmark, Aquarius CD Shop, Dancing Bear, Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Ostavite komentar: