Hladno pivo i Josipa Lisac snimili Soundtrack za život!

Hladno pivo i Josipa LisacMuzička diva Josipa Lisac se pridružila pank rok bendu Hladno pivo i zajedničkim snagama je ovaj hrvatski dvojac snimio novu verziju numere Soundtrack za život.

Spoj nespojivog ili ipak savršen spoj, mišljenja su razna. Frontman Mile Kekin rekao je da nije bilo dvoumljenja oko odabira osobe koja će sarađivati. Pesma Soundtrack za život govori o osobi koja čitavog života traži onu pravu pesmu te život posvećuje muzici. Josipa se u ovakav profil ličnosti sasvim uklapa, a Mile je priznao da je reč o saradnji koju su dugo priželjkivali.

“Pre nekih desetak godina Josipa Lisac pozvala nas je na svoj koncert u Tvornici gdje smo nastupali upravo s pjesmom “Soundtrack za život”. Ona nam tada pomogla s tom pjesmom pa smo je odlučili pozvati u studio kada smo je išli ponovno snimati, da razradimo kako to treba zvučati. Ispalo je fantastično, a po reakcijama ljudi mislim da smo baš pogodili pravu osobu za tu pjesmu. Ona je dramatična i energična upravo kakva je i Josipa. Spot je u pripremi, a u objavu će ići poslije Nove godine” – rekao je Kekin.

Muziku i tekst pesme napisao je Mile Kekin, za aranžman su bili zaduženi Suba, Zoki i Šoki, producent je Denyken, a pesma je snimljena u studiju Present.

Hladno pivo slavi 30 godina karijere, a prvi koncerti biće održani u Zagrebu.

Ostavite komentar: