Helm objavili album i najavili turneju

helm

Grupa Helm iz Priboja, koja je za kratko vreme prešla put od lokalne do regionalne koncertne atrakcije, objavila je debitantski album i najavila koncertne aktivnosti za jun, jul i avgust.

Trio u sastavu Goran Takić Tolla, Stefan Nikolić i Mladen Bjelić neposredno pre zvaničnog izlaska albuma, čija se promocija za medije održala u beogradskoj Akademiji 28, održala je čak četiri koncertne predpromocije u glavnom gradu Srbije: u čuvenom zemunskom klubu Fest, u revijalnom delu Demo Mastersa u Domu omladine Beograda i Belgrade Demo Fest Live u klubu Sioux i na humanitarnom koncertu u Mikser House-u.

Narednog vikenda grupu očekuju nastupi u Jagodini (13. jun, Beer House) i Bačkoj Palanci (Cafe  & Pub Viveur), a 20. juna sviraju u Čačku (20. jun). Posle ovog klupskog serijala Helm je najavio festivalske nastupe, te će 26. juna svirati na Arsenal Festu u Kragujevcu, zatim 26. jula na HillsUp Festivalu na Zlatiboru na kome će pored ostalih nastupiti Letu Štuke, Van Gogh, Edo Maajka, Rambo Amadeus i mnogi drugi, a za početak avgusta pribojci najavljuju i nastup na Gitarijadi u Zaječaru.

Ostavite komentar: