brkovi

Hard-Core se vraća kući – T-Error u Nišu

Vest o ponovnom okupljanju najznačajnijeg niškog hard-core benda, T-error, obradovala je mnoge poklonike ovog zvuka a starim fanovima navukla osmeh na lica.

Uprkos strašnom kijametu koji je bio okovao grad na Nišavi, najveći entuzijasti krenuli su put Feedback-a. Prilika da se čuje uživo bend koji je važan deo muzičke istorije ovog grada za neke nije imala cenu.

Svirka je bila zakazana za 22 časa, ali je počela pola sata pre ponoći. Nepisano je pravilo da u Feedback-u svirke počinju otprilike u to vreme. Strašno nevreme kao da je mnoge pokolebalo te je posećenost bila osrednja.

T-error je napravio pravu hard-core atmosferu. U skoro sat vremena svirke prešli su preko svoje diskografije, birajući neke od najsvetlijih momenata.

Publika je pošteno izdivljala a Tale je bio na nivou zadatka. T-error je probudio onu uspavanu energiju i atmosferu doveo gotovo do usijanja. Krv je proključala, sećanja se vratila… Niko nije mogao da ostane ravnodušan.

Nakon planiranog dela, T-error su vraćeni na bis i pošteno su ispržili. Publika je pokazala da ovom gradu ozbiljno nedostaju hard-core dešavanja.

Nikada neće biti kao nekad ali hard-core se vratio kući, “…my life, my struggle…fitting where I belong”.

Ovo je bila odlična uvertira za njihov predstaojeći nastup 25.02.2009. u Beogradu, u klubu Danguba.

Ostavite komentar: