Gustafi u Tvornici kulture

GUSTAFILegendarni hrvatski folk rok sastav Gustafi nastupiće u Tvornici kulture 15. aprila, a povod za tako nešto je, između ostalog, i promocija jedanaestog albuma “Maneštra“. Prije Gustafa nastupiće pulski pank-rokeri Saša 21, predvođeni Saletom Verudom, gitaristom kultnih KUD Idijota.

Pre izlaska najnovijeg izdanja grupa je ljubitelje svoje muzike počastila sa tri singla i jednim spotom, a u pitanju su “Hiti se na mene“, “THC balun (Cumbia Istriana)” i “Za ljubav se ne moli“.

Upitan da ukratko prokomentariše novi album, frontmen Edi Maružin izjavio je: “Kompleksan, a jednostavan, sastavljen, kao i prava maneštra, od svega i svačega… Naći ćete i starog tex mexa, trans bluesa, cumbie, rocka, istarske kante… Smatram ga autorski najzrelijim albumom, obavezno ga poslušajte više od dva puta, svideće vam se sigurno, ako ne na prvu, na treću 100%. Ukoliko niste veći pobornik naše turboestrade.”

Ulaznice se mogu naći u prodaji kako putem interneta, tako i u Tvornici kulture i svim ostalim prodajnim mestima Eventima, a cena je 70 kuna.

 

Ostavite komentar: