Guns ‘N’ Roses koristi Slashovu muziku na sledećem albumu

Gitarista Guns ‘N Rosesa, Richard Fortus je izjavio da bi sledeći album GNRa mogao imati Slashovog udela, skoro dvadeset godina nakon što je napustio bend.

Ova informacija je došla do javnosti nedugo nakon što je Axl Rose najavio sledeće studijsko izdanje. Fortus je izjavio da je mnogo materijala snimljeno, gotovo za tri čitava albuma. Axl nije previše otkrivao o tome jer ne želi da deo materijala “procuri”. Rose želi da načini materijal i da ga potom objavi kada bude potpuno spreman.

Gitarista je takođe dodao da neke od ideja dolaze ni iz čega dok su neke prethodno napisane. Deo materijala je urađen od strane Slasha – koji je iskorišćen kao osnova za pesmu.

U međuvremenu, Rose je odagnao sumnje da je mrtav, kako je jedan od sajtova naveo (bilo je objavljeno da je Roseovo telo pronađeno u njegovom domu). Rose je putem Twittera objavio sliku u kojoj se vidi njegov studio i kasnije postavio pitanje: “Ako sam mrtav, da li i dalje treba da plaćam porez?”

S druge strane, nekadašnji gitarista legendarnog hard rock giganta, Slash je trenutno na turneji po Velikoj Britaniji na kojoj promoviše svoj treći solo album “World on Fire“.

Ostavite komentar: