Grupa Ti objavila novi album i najavila koncert u Domu omladine

grupa TIBeogradski dvojac Ti je svoje poštovaoce u novo godišnje doba uveo novim albumom.

Sa prvim danom proleća stiglo je njihovo dugoočekivano digitalno izdanje “Vidimo se!“. Čini ga devet sanjivih i toplih pesama koje svakim taktom slušaocu ulivaju pozitivnu energiju, stvaraju prijatnu, skoro hipnotičku atmosferu.

vidimo-seKao i prethodno izdanje, novi album obiluje zaraznim melodijama gitare Ilije Dunija, prijatnim bas deonicama na sintu, jednostavnim tekstovima i ritmovima koje Trajče Nikolovski “diktira” elektronskim bubnjem.

Novo izdanje grupe Ti, album dostupno je za besplatan download na bandcamp strani benda.

Grupa Ti je tokom prošle godine osvojila srca ljubitelja domaćeg zvuka, spremnih na upoznavanje novih dimenzija u koje nas uvode Ilija i Trajče, Makedonci koji su svoj kreativni potencijal udružili slučajnim susretom u zgradi Bigza 2012. godine. Za samo godinu dana, odsvirali su više od 30 koncerata i očarali su publiku širom regiona, o čemu najbolje govore komentari njihovih nastupa:

Grupa Ti će album “Vidimo se” koncertno promovisati u Domu omladine Beograda u petak, 11. aprila 2014. godine. Ulaznice će biti dostupne od 25. marta na svim Eventim prodajnim mestima, kao i na blagajni DOB-a.

Pretprodajna cena iznosi 300 dinara, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice koštati 500 dinara.

Spisak pesama:

1. Smejem se
2. Sudbina
3. Samokontrola
4. Ke izgoram
5. Naša drama
6. To su samo reči
7. Kocka je bačena
8. Ona i ja
9. Bez razloga

Ostavite komentar: