brkovi

Grupa Ti i Dogs in Kavala nastupaju u Rexu

Ti

U subotu, 21. januara, na otvaranju akustično-eksperimentalnog serijala “Bez Buke” u kulturnom centru Rex, nastupiće grupe Ti i Dogs in Kavala.

Grupa Ti je electro pop duo iz Beograda koji čine Ilija Duni – vokal, gitara, sintisajzer i Trajče Nikolovski – vokal, elektronski bubnjevi. Bend je nastao 2012. godine, a njihovu muziku karakterišu pamtljive i često sanjive melodije Dunijeve gitare, prijatne bas deonice odsvirane na sintisajzeru, dvoglasje, kao i Trajčetovi ritmovi koji teraju publiku na ples. Iza sebe imaju dva albuma, “Vidimo se” i “Život u Dvoje” kao i EP izdanje “Nekoliko Dana“.

Prilika da otvore koncertno veče, pripala je bendu Dogs in Kavala. Bend je nastao u aprilu 2016. godine. Muzika koju izvode prožeta je elementima psihodeličnog roka i surfa. Bend deluje u postavi: Nikola Hajduković – vokal, bubnjevi, Siniša Janjić – bas gitara, Srdjan Jeremić – gitara, vokal. Njihov debitantski singl možete poslušati na bandcamp stranici benda.

Karte po ceni od 300 dinara mogu se kupiti u Kulturnom centru Rex i to svakog radnog dana od 11 do 17h, a na dan koncerta od 11 do 23h.

Ostavite komentar: