Grčki rockeri Planet of Zeus krajem listopada u Zagrebu

Planet of Zeus; Foto: Nemanja ĐorđevićGrčki rockeri Planet of Zeus se vraćaju u Zagreb koncertom u Vintage Industrial Baru 28. listopada. Nastup će se održati u sklopu europske turneje kojom promoviraju posljednje studijsko izdanje, Vigilante. 

Bend je do sad uspješno odradio više turneja, a dijelili su pozornicu sa velikanima – Clutch, Karma To Burn, Monster Magnet, Eyehategod i mnogim drugima. Poznati su po odličnim live nastupima, tako da ljubitelji rock zvuka ovaj koncert ne bi trebali propustiti.

Kao predgrupa će nastupiti domaći bendovi Uma Thurman, Alaska i The Last Lord of Atlantis.

Uma Thurman je riječki stoner rock bend aktivan od 2010. Iza sebe imaju dva albuma – I Am the High Fucking Priestess, te debi Uma Thurman. Ne nastupaju često u Zagrebu, a ovo će im biti prvi prvi nastup u Vintage Industrial Baru. Alaska je instrumentalni alternative rock bend iz Zagreba koji djeluje od 2009. godine. Izdali su jedan album, a ovom prilikom su najavili predstavljanje novog materijala. The Last Lord of Atlantis novi je projekt članova publici već dobro poznatih bendova Seven That Spells, Pogavranjen, Jastreb i Otrovna Kristina.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 30 kn, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 40 kn. Prodajno mjesto je Dirty Old Shop, Tratinska 18.

Ostavite komentar: