Gordan Lazinica najavljuje singl “Marnak”

gordan-lazinica

Pevač i frontmen beogradskog sastava Salvation Zer0 najavljuje svoj prvi zvanični singl pod imenom “Marnak” u okviru svog solo projekta, ranije znanog pod imenom Ghost Design a danas pod imenom Gordan Lazinica.

Novi materijal predstavlja prvi solo materijal nakon više od tri godine, tokom kojih se Gordan pretežno bavio aktivnostima u svom bendu Salvation Zer0. “Marnak” bi trebalo da označi novi period tokom kojeg bi se mogao očekivati značajniji deo solo materijala u vidu različitih singlova, a kasnije i nešto obimnijih izdanja.

“Marnak” je planiran da predstavlja moderniju, “metalniju” verziju bendova poput Motley Crue, Billy Idol i sl. zvuka glam rocka 80ih. Snimanje se trenutno obavlja u studiju Borisa Zaborskog (koji je takođe i gitarista u bendu Cyreign) u Beogradu. Kao gost na singlu se pojavljuje gitarista Branislav Pajić Pajke, koji je kreativno doprineo sa nekoliko solo deonica prikladnih za pesmu. Pajke je takođe i gitarista za beogradski sastav Blackberry Society.

Očekuje se da singl bude završen do kraja jula. “Tekstualno, Marnak zapravo nema nikakvo značenje osim što fonetski dobro zvuči i čitava pesma se bavi tematikom odbacivanja značenja i poruke u tekstu pesme”, rekao je Gordan.

Ostavite komentar: