brkovi

Goran Bare i Majke na Savamalskom kulturnom letu

Goran Bare i MajkeOd sredine juna do kraja septembra, koliko je predviđeno​​ da traje, Savamalsko kulturno leto Miksalište će ugostiti regionalne i domaće bendove​: Goran Bare i Majk​​e​ (25. juna)​, Kandu Kodžu i Nebojšu​ (11. juna)​, Obojeni program,​ Vlatko Stefanovski Trio i druge.

Na Miksalištu u Savamali je stiglo proleće. Prostor u Mostarskoj ulici je ​​procvetao i proširen je za potrebe svih onih koji žele da posete ​​Mikser festival, prema mnogim mišljenjima događaj sezone, čiji će se glavni muzički program odigrati upravo na Miksalištu od 3. do 7. juna pod nazivom ​​#Neizdrž.

Nakon što srcem Savamale protutnje Partibrejkers, Darkwood Dub, Artan Lili, TBF, Straight Mickey and the Boyz, Ana Popović, Eyesburn, Goblini, Viva Vox i desetine hiljada njihovih poštova​la​ca, ​​ Miksalište će nastaviti da živi burnim prestoničkim životom​,​ i tokom letnje sezone biće centar ​​ Savamalskog kulturnog leta – inkubator pozitivne energije, najboljih koncerata​, najatraktivnijih žurki​​ ​i najkvalitetnijih kulturnih sadržaja.

Detalji koncerata biće poznati uskoro.

 

Ostavite komentar: