Golman FC Chelsea na bubnjevima svirao Incubusovu “Anna Molly”

peter-cecsGolman engleskog nogometnog kluba Chelsea Petr Cech objavio je video na kome lupa bubnjeve uz pesmu “Anna Molly” američkog rock banda Incubus.

Petru Cechu ovo nije prva obrada na bubnjevima. Naime, prošle godine objavio je covere, odnosno tutorijale, pjesama “Walk” , “Learn To Fly”“Best of You” od Foo Fightersa te “Clocks” od Coldplaya. Nakon jedne pjesme Coldplaya i dvije Foo Fightersa, koji su mu najdraži band, odabrao je pjesmu “Anna Molly” sa šestog albuma Incubusa “Light Grenades”, koji je objavljen 2006. godine. Podno snimke napisao je kako mu je zabavno svirati bubnjeve i da mu to predstavlja izazov.

Danju golman, noću bubnjar

Danju golman, noću bubnjar

Golmanu Chelseae ovo nije prvi put da je pokazao svoje umijeće sviranja bubnjeva. Premijerno je zasvirao bubnjeve s bubnjarem Queena Rogerom Taylorom u BBC-ovom “Football Focusu“. Uz to, imao je priliku svirati i na Czech music festivalu.

Cech je imao pomalo frustrirajuću sezonu, pošto je bio rezervan golman zbog Thibauta Courtoisa koji se vratio s posudbe Atleticu, pa je vjerojatno u sviranju bubnjeva našao “ispušni ventil”. Koja god bila motivacija, sviranje bubnjeva mu ide poprilično dobro, s obzirom na to da je profesionalni sportaš koji je mnogo vremena posvetio nogometu. Također, osvježenje je vidjeti nogometaša koji ne razbija boce skupocjenih šampanjaca u narodnjačkim klubovima, kako smo navikli vidjeti u našim medijima.

Pogledajte snimku i ocijenite sami njegovo umijeće u sviranju bubnjeva. Tko zna, možda ga jednom pjevač Incubusa Brandon Boyd, bubnjar Jose Pasillas i ostali članovi banda ugoste na nekom svom koncertu.

Ostavite komentar: