brkovi

Gogol Bordello i Dubioza Kolektiv na zatvaranju Špancirfesta

gogol bordelloPrva najavljena imena koja će nastupiti na ovogodišnjem Špancirfestu u Varaždinu jesu Gogol Bordello i regionalna atrakcija Dubioza Kolektiv.

Dubioza KolektivVaraždinski festival održaće se od 21. do 30. avgusta u Starom gradu, a pomenuti bendovi nastupiće poslednjeg dana tog muzičkog događaja.

Gogol Bordello, predvođen harizmatičnim Euginom Hatzom, svoju mešavinu gypsy punka sa dub i folk primesama, ponovo će predstaviti publici u Hrvatskoj, ali prvi put van Zagreba, gde su do sada nastupali već četiri puta.

Nakon najavljenih učešća na raznoraznim regionalnim i evropskim festivalima, Dubioza Kolektiv, svratiće i do Varaždina predstojećeg leta. Posle ogromnog uspeha albuma “Apsurdistan”, prošle godine objavili su EP izdanje “Happy Machine”.

Što se tiče ulaznica, objavljena je cena od 159 kuna za prvih 500 early bird karata koji obuhvataju šest festivalskih dana. Nakon što se early bird ulaznice rasprodaju, u prodaju će biti puštene dnevne i vikend ulaznice po redovnim cenama.

Ostavite komentar: