GodDamn iz Vranja spremaju novi album

GodDamnŽestoka ekipa iz Vranja, pod imenom GodDamn, drugoplasirani sastav na prvom Belgrade Demo Fest Live, najavila je rad na novim pesmama i albumu do kraja leta 2014.

Osim što su poneli titulu drugoplasiranog od ukupno 70 bendova, koliko ih je prodefilovalo kroz BDFL 2013, Vranjanci su proglašeni najboljim bendom od strane novinarskog žirija u kome su bili istaknuti predstavnici radija, televizije, štampe i internet portala, a član stručnog žirija Dejan Najdanović Najda (Smak, Generacija 5, Deliverance Inc.) za najboljeg pevača festivala proglasio je Miodraga Dimitrijevića, vokala grupe GodDamn.

GodDamn u čijoj postavi su osim pomenutog pevača i gitariste Dimitrijevića i bubnjar Milan Stojković, basista Dejan Mitić i drugi gitarista Milan Stefanović nastavili su da niže uspehe nakon BDFL, a svi poznavaoci prilika na domaćoj sceni predviđaju im blistavu budućnost.

Vranjanci vredno rade na novim pesmama, a dok čekaju ulazak u studio povremeno svoje pristalice obraduju snimcima sa probe koji se mogu poslušati na njihovoj Facebook stranici. “Nadamo se da ćemo do kraja ovog leta završiti naš album prvenac, a potom nastaviti sa promocijom autorskog rada u koji bezrezervno verujemo”, zaključio je samouvereno bubnjar ove energične četvorke.

Jedan komentar o “GodDamn iz Vranja spremaju novi album

Ostavite komentar: