brkovi

Goblini, Kanda Kodža i Nebojša i Stereo Deficit u bašti KST-a

Goblini

Klub studenata tehnike organizovaće tri koncerta u svojoj kultnoj bašti u drugoj polovini septembra na kojima će nastupiti Goblini, Kanda, Kodža i Nebojša, Stereo Deficit i drugi.

Septembarski ro(c)k kreće u četvrtak, 21. septembra nastupom Arctic Monkeys tribute benda Stereo Deficita. Pored pomenutih Monkeysa, na repertoaru će se naći i numere od Tool, Muse, Porcupine Tree, Rammstein, Queens of the stone age i drugih. Karte se mogu kupiti u pretprodaji na vratima kluba od srede do subote, od 23 do 02h, cena je 250 dinara.

Nakon toga, 24. septembra, na tradicionalnom koncertu u bašti KST-a Goblini će ujedno odsvirati i jubilarni 100. nastup od ponovnog okupljanja benda. Kao predgrupe nastupiće Iskaz i Divlje svinje. Promo kontigent karata po ceni od 600 dinara biće uskoro rasprodat, a posle toga cena ide na 700 dinara, na vratima kluba.

U petak, 29. septembra, povratak Kande, Kodže i Nebojše u KST, donosi i promociju njihovog novog albuma „Uživo!“. Publika će biti u prilici da se podseti kako izgledaju ,,Divni dani”, uveriće se da su ,,Kafane i rokenrol” nerazdvojni, a desiće se verovatno i neki ,,Prekidi ponovo”… jer su ,,Prekidi stvarnosti”, kada je ovaj beogradski bend u pitanju, neminovni. Pored kluba, karte se mogu kupiti i u kafeu „Šikarica“ na vrhu Skadarlije po promo ceni od 500 dinara.

Ostavite komentar: