brkovi

Glumac David Duchovny snimio muzički album

david-duchovnyGlumac Dejvid Duhovni poznat po glavnim ulogama u serijama Dosije Iks (The X-Files) i Kalifornikacija (Californication), rešio je da se oproba i kao muzičar, pa će tako svoj debi album objaviti narednog meseca.

Album imena “Hell or Highwater” izlazi 12. maja i sadrži 12 pesama čiji je kompozitor Duhovni. “Pravljenje ovog albuma je ostvarenje sna, ali nikada nisam imao ovaj san – još uvek je šok kada pomislim kako se sva ova muzika desila”, rekao je glumac. “Ono što znam je da osećam da ovo predstavlja najiskreniji izraz onoga što sam uspeo da postignem i radujem se da to podelim sa svima”.

Dejvid je gitaru počeo da uči da svira prošle godine i taj inters za muziku je prerastao i u ljubav prema pisanju poezije.

Ovo je svakako uzbudljiva godina za Duhovnija, na više frontova. Nedavno je objavio roman “Holy Cow“, dobio je glavnu ulogu u novoj TV drami “Aquarius” gde će biti policajac u 60ima koji lovi bandu Čarlsa Mensona. Povrh svega, repriziraće ulogu detektiva Foksa Moldera u novoj sezoni Dosije Iksa.

Ostavite komentar: