Glazbeni lonac nastavlja se s The Yellow Buzzom

Foto: Mario Dragičević

Foto: Mario Dragičević

Četvrto izdanje Glazbenog lonca održat će se 3. prosinca u Kavezu, a ovaj put predstavit će se bend The Yellow Buzz. Ulaz je, kao i uvijek, slobodan.

Nakon odličnih nastupa Spleen G-a, Svemira i Clone Agea, na red je došao i bend The Yellow Buzz. Radi se o zagrebačkom garažnom blues/rock bendu osnovanom 2014. godine, a čine ga Adam Lončar na gitari i vokalu i Bruno Bolfan na bubnjevima. Osim sviranja u The Yellow Buzzu, ovaj duo je i dio ekipe koja vodi Runaway Production studio poznat po online emisiji „Runaway Sessions“.

Momci će u Kavezu uz razgovor odsvirati i pjesme sa svog prvog albuma „Yellow Buzz“, hvaljenog od strane brojnih kritičara, a možda odsviraju i poneku novu pjesmu. Dress code je yellow, ulaz je slobodan i svi su dobrodošli; također dobrodošle su i donacije u lončić iz kojeg sav prikupljeni iznos ide isključivo izvođačima kao potpora njihovom radu.

Prije i poslije Yellow Buzza u prostoru će svirati glazba iz ViBRa BoX-a. ViBRa BoX je elektronički uređaj koji emitira glazbu domaćih kvalitetnih autora kojih nema u medijima. Na taj način dobiva se nova prilika za promociju glazbe i komunikaciju s publikom.

Ostavite komentar: