Gitarista Korna objavio detalje njegove nove knjige

brian-welch-korn

Brian “Head” Welch, gitarista koji se vratio prošle godine u Korn nakon nekoliko godina, je otkrio radni naslov svoje četvrte knjige pod imenom “With My Eyes Open“.

Knjiga će se baviti njegovim životom od 2005. godine, kada je napustio bend da bi otkrio i prihvatio spiritualnost, sve do prošle godine kada se vratio u bend.

“Head” je takođe rekao za Pittsburgh Music Magazine: “Potpuno je ludo. Pronašao sam spiritualnost i imao sam susret sa Hristom – ali sam bio u blizini nekih ludih ljudi takođe. Prošao sam kroz neke lude situacije kao što su sudske tužbe i slučajeve. Tako da ću pisati o tome.”

Brian Welch je takođe izjavio da se nada pauzi od šest meseci nakon što Korn završi turneju do jeseni: “Mislim da je dobro povući se na neko vreme i onda se ponovo vratiti. Videćemo već.”

Welch se takođe raduje povratku svom projektu Love & Death, sa kojim želi da snimi novi album: “Voleo bih da završim novi album ili da uradim dobar deo posla. Jednom kada dobiješ ideje, možeš raditi na njim u autobusu i možeš uraditi materijal prilično brzo.”

Ostavite komentar: