Gile & Magic Bush u petak u Nišu

Gile i Magic Bush Dom omladine BeogradRok muzičar Srđan Gojković-Gile i bend Magic Bush održaće koncert pod nazivom “Retko svirane pesme” 16. marta u klubu Feedback u Nišu.

“Sviraćemo pesme iz moje karijere koje su retko izvođene uživo. Biće pesama iz filmova, koje sam radio za ‘Kako je propao rokenrol’ i ‘Crni bombarder’, iz saradnje sa Vladom Divljanom, nekih mojih solo pesama, ali i pesama Električnog orgazma koje retko sviramo, a neke čak nikad nismo svirali uživo!”, najavljuje Gile.

Frontmen Električnog orgazma je uporedo sa radom u matičnom bendu, pored muzike za filmove, tokom karijere uradio nekoliko izuzetno zanimljivih projekata, kao što su solo album “Evo sada vidiš da može” (1989) ili saradnja sa Vladom Divljanom (1958-2015) na albumima “Rokenrol za decu” (1989) i “Rokenrol bukvar” (1990) i odnosno “Lutka koja kaže ne” (1991) u supergrupi Vlada, Gile, Piko i Švaba.

“Pošto mi se već neko vreme muvala po glavi ideja sa izvođenjem retko sviranih pesama, samo mi je kliknulo da je možda baš Magic Bush savršena kombinacija za tako nešto. Imaju zajedništvo unutar svog benda, a ja to jako volim i cenim. Samo smo sad ubacili mene i moje pesme u kombinaciju i desila se neka nova hemija, energija”, objašnjava Gile.

Do koncerta u Nišu pogledajte kako je bilo na njihovom koncertu u Beogradu.

Ulaznice za koncert koštaće 500 dinara (prvih 50) nakon toga 600 dinara i mogu se nabaviti u Vintage Shopu, a na dan koncerta ce biti 700 dinara.

Ostavite komentar: