Gibonni objavio “podvodni” video spot

gibonniPop kantautor Džiboni, koga očekuju “Gibonni Acoustic” koncerti 21. i 22. decembra u beogradskom Sava centru, nedavno je objavio zajednički singl/spot “Non credere” sa italijanskim pevačem Danilom Sakom.

Režiser Matko Petrić ovog leta u Veneciji, Splitu, Šibeniku, Komiži i Rogoznici snimio je vizuelno atraktivni spot, uglavnom satkan od podvodnih scena, za “Non credere” – novu italijansko/englesku verziju pesme “She Said” koju je Džiboni prethodno snimio na albumu “20th Century Man”.

Danilo Sako je bio pevač od 1993. do 2011. godine dugovečnog italijanskog benda Nomadi (osnovanog još 1963. godine!), a samostalno je objavio albume “L’orizzonte degli eventi” (2011), “Un altro me” (2012) i “Minoranza rumorosa” (2014).

Džiboni se vraća u Beograd sa dva specijalna prednovogodišnja koncerta nazvana “Gibonni Acoustic” 21. i 22. decembra u Sava centru, za koji su ulaznice u prodaji po cenama 1.500, 1.900, 2.300, 2.600, 3.000 na blagajni Sava centra i preko mreža Eventim i Gigstix.

Kantautor iz Splita poznat po osobenom spoju roka, savremenog popa i dalmatinskog zvuka, i hitovima poput “Oprosti”, “Žedam”, “Libar”, “Tempera”… predstaviće se ovaj put beogradskoj publici intimnijom akustičarsku svirku u prestižnom Sava centru.

“Kad sviraš ovakve intimne koncerte od samog početku ne znaš u kom smjeru će se stvari odvijati. Sve počiva na emociji, na tome koliko si izabrao pravu pjesmu i koliko se možeš u nju unijeti. To je najvažnija stvar”, naglašava hrvatski muzičar.

Ostavite komentar: