Gibonni na Zaječarskoj gitarijadi; ipak bez besplatnog ulaza

GibonniJedna od najvećih pop zvezdi na ovim prostorima, Zlatan Stipišić Gibonni nastupiće na ovogodišnjoj 49. Gitarijadi u Zaječaru, koja će biti održana od 29. jula do 1. avgusta.

Prema rečima ljudi iz organizacionog odbora 49. Gitarijade, koja je danas imala i prvi organizacioni odbor, programski će Gitarijada biti “najjača do sada”. Da bi obezbedili dovoljan budžet za ozbiljnije hedlajnere, čija će imena biti uskoro poznata, organizacioni odbor je doneo odluku da Gitarijada ponovo uvede prodaju karata za ovogodišnji spektakl.

Podsetimo, osim Džibonija, na 49. Gitarijadi i 19. Moto skupu nastupiće i Therapy?, Dubioza Kolektiv, Kerber, Galija, ali i još nekoliko stranih i domaćih bendova.

Komplet karata za tri festivalske večeri koštaće 1.500 dinara, dok će pojedinačna karta biti 1.000 dinara. Karta će biti i vaučer, ali će se tek na nekom od narednih sastanaka tačno znati da li će uz kartu ići i besplatno piće, ili majca sa grbom Gitarijade ili nešto treće. Ulaznica će se naplaćivati samo na Rok stejdžu, dok će pristup svim ostalim stejdževima Gitarijade i pratećim programima, biti besplatan, kao i do sada.

Organizacioni odbor Gitarijade, takođe je doneo odluku da jedna ulica u Zaječaru ponese ime dugogodišnjeg producenta i prvog čoveka Gitarijade, pokojnog Koste Čauša, čije ime već nosi memorijalno priznanje koje ovaj festival dodeljuje.

Ostavite komentar: