18.03.2013.

Kategorija: Najave koncerata

Tagovi:

Generacija 5 u Nišu i Aleksincu: Karte u prodaji

Generacija 5

Od danas se mogu kupiti karte za ranije najavljeni koncert rok grupe Generacija 5 u Nišu.

Beogradski rok sastav Generacija 5 održaće koncert u Nišu u petak, 29. marta u klubu Juridicum na Pravnom fakultetu sa početkom od 21:30h. Veče pre toga bend je zakazao koncert u Aleksincu, u sali Doma kulture (Cena ulaznice za koncert iznosi 300 dinara).

Nakon odličnog koncerta u noćnom klubu Čair 2006. godine, kada je promovisan album „Energija“, Generacija 5 će ovom prilikom u Nišu predstaviti uživo “The Best Of” opus iz svih faza dugogodišnje karijere koja traje od 1977. godine, tako da će publika imati prilike da uživa uz najveće hitove benda kao što su „Ti samo budi dovoljno daleko“, „Dolazim za 5 minuta“, „Ti i ja“, „Dubler“, „Najjači samo ostaju“, „Ritam tvoga dodira“, itd.

U aktuelnoj postavi benda pored originalnih članova grupe već duže vreme su i dva niška vrhunska muzičara, tako da će bend na pravnom nastupiti u sledećem sastavu:

  • Dragan Jovanović Krle – gitara
  • Dragoljub Ilić Ilke – klavijature
  • Miloš Stojisavljević Cajger – bas
  • Dejan Najdanović Najda – vokal
  • Josip Hartl Joško – bubnjevi

Kao gosti koncerta publiku će zagrevati niški hard-rock sastav Puls.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 500 dinara od ponedeljka, 18.marta na sledećim lokacijama: Music House (Generala Milojka Lešjanina 12 – kod Simfonijskog), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje), CD Sound (Novi podzemni prolaz) i Juridicum – klub pravnog fakulteta (Trg Kralja Aleksandra 11). Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 600 dinara.

Ostavite komentar: