Gatuzo poručuju: “Budi glasniji” (video)

gatuzo

Dinamični rock dvojac Gatuzo sa spotom za svoj novi singl “Budi glasniji” spreman je za još jedno osvajanje publike i kritike.

Već nakon prvih taktova pjesme i kadrova spota, jasno je kako će njihov novi hit preko noći preuzeti radijski i televizijski eter te još jednom pokazati kako su dečki iz Gatuza predodređeni za velike stvari.

U prilog tome idu i same dobre vijesti koje se u posljednje vrijeme vežu uz njihovo ime. Njihov predzadnji singl “Kad mozak eksplodira” zagospodario je vrhom domaće top liste Prvog programa Hrvatskog radija, a njihov treći studijski album “Gdje idemo” zaradio je Porinovu nominaciju za najbolji alternativni album godine. Uz sve to, Gatuzo očekuje nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu.

Snimatelj i režiser glazbenog spota “Budi glasniji” je Stanko Herceg, s kojim su surađivali i na maštovitom videu “Oni govore”, za koji su zaradili i nominaciju na Danima hrvatskog filma u kategoriji “Glazbeni spotovi”. Spot “Budi glasniji” sniman je u ranu zoru na zagrebačkim ulicama, a kako pjesma poziva na to da se bude glasniji, tako su se i Šiljo i Goran derali iz svega glasa te pokazali iskren bunt prema gradu koji se tek budi.

Gatuzo je do sada objavio tri studijska albuma, održao na stotine koncerata po klubovima i festivalima diljem regije te osvojio nagrade Status i Porin.

Ostavite komentar: