Forever Still i ONI prije Children Of Bodom u Tvornici Kulture

Finske metal legende Children Of Bodom se nakon jedanaest godina vraćaju u Zagreb, u sklopu turneje „20 Years Dirt & Down“, kojom obilježavaju dvadeset godina od svojeg prvog albuma „Something Wild“. Koncert će se održati 23. ožujka u Tvornici Kulture.

Kao posebni gosti će nastupiti danski alter metalci Forever Still i kanadski progressive metal sastav ONI.

Forever Still za sebe kažu da su potpuno iskren i emocionalan „in-your-face“ heavy rock bend bez ikakvih izgovora. Njihova široka glazbena lepeza uključuje od atmosferskih elektronskih tekstura do agresijom nabijenih gitarskih rifova, sve upotpunjeno sa odličnim vokalom pjevačice Maje koja u svojim pjesmama prelazi od emocionalnih balada do agresivnog vrištanja. Do sada su objavili dva EP-a; “Breaking Free” i “Save Me”, a na ovoj turneji promoviraju svoj debi album „Tied Down

ONI dolaze iz Kanadae, a osnovani su 2014. godine u Ontariju. Specifični su po tome što im je svaka pjesma potpuno drugačijeg stila, no ipak u okvirima progresive metala. Njihov debi album ”Ironshore” je producirao Josh Wilbur (Lamb Of God, Gojira).

Početak koncerta najavljen je za 20 sati, a cijena ulaznice iznosi 180 kn u pretprodaji i 200 kn na ulazu. Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima i online shopovima: u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Kloto – Masarykova 14, Purgatory – Ozaljska 46, Octopus Piercing & Tatto Studio – Gundulićeva 31, Rockmark – Berislavićeva 13, Vallhala Metal Bar – Radićeva – 25; u Rijeci: Dallas Music Shop – Splitska 2A, te u sustavima On Parole i Eventim.

Ostavite komentar: