brkovi

Florence objavila novi spot; slomila nogu na Coachelli

florence_machine

Florence and the Machine objavio je spot za još jednu pjesmu s nadolazećeg albuma. Nakon pjesama “What Kind of Man” i “St. Jude”, svoj spot dobila je i pjesma “Ship to Wreck”. 

Video za pjesmu “Ship to Wreck” nastavlja se na priču iz spotova od pjesama “What Kind of Man” i “St. Jude”. Redatelj spota je Vincent Haycock, a koreograf Ryan Heffington. Spot je sniman u Florenceinoj kući, doznajemo od Pitchforka.

Ova pjesma naći će se na trećem albumu Florence and the Machinea “How Big How Blue How Beautiful”. Album izlazi 1. lipnja u Ujedinjenom Kraljevstvu, potom 2. lipnja u Sjedinjenim Američkim Državama.

Lošta vest je da je pevačica Florence Welch slomila stopalo tokom nastupa na festivalu Coachella u Americi. Pevačica neće prekinuti turneju, ali će njeni nastupi biti daleko manje energičniji. “Ovaj album je bio toliko o stvaranju nečeg od onoga što je slomljeno, tako da hajde da vidimo šta možemo da uradimo sa ovim”, rekla je pevačica. Ona se nada da će se oporaviti do kraja juna i nastupa na Glastonbury festivalu, što znači da možda neće biti potpuno zalečena do koncerta na INmusic festivalu u Zagrebu.

 

Ostavite komentar: