brkovi

Fitnes u Beogradu i Novom Sadu

FitnesBend Fitnes će u petak, 6 novembra, održati koncert u klubu Blue Moon u Beogradu, a 13. novembra ovaj sastav će nastupiti u klubu CK13 u Novom Sadu.

Braća Furunović čine stvaralačko i izvođačko jezgro Fitnesa od njegovog nastanka 2003 godine. Od tada je kroz ovaj eksplozivni instrumentalni rok sastav prošla nekolicina kragujevačkih muzičara i umetnika, a bend danas nastupa kao trojka – Saša i Goran (poznati po svojoj grupi Popečitelji) i Aleksandar Furunović za bubnjevima. Pored EP-a i albuma “Udarci i varnice” bend na koncertima promoviše poslednji singl “Ravnoteža” i novu muziku koju će uskoro objaviti na onlajn etiketi “Druga stvar” (drugastvar.com).

Na koncertu u Beogradu muziku će birati DJ Vauvalak (čovek poznatiji kao bubnjar Popečitelja, a od skoro i Discipline Kičme i Svemiraca). Početak beogradskog nastupa je najavljen za 22:00 a cena karte iznosi 250 dinara.

Na koncertu u Novom Sadu Fitnesu će podršku pružiti novosadski sastav Saigon Express. Početak ovog događaja je najavljen za 22h a cena karte iznosi 300 dinara.

Ostavite komentar: