Fitnes ima novi spot i koncert za vikend

Kragujevački sastav Fitnes je objavio novi video spot kojim najavljuje novi album koji će se pojaviti u maju ove godine u izdanju novosadskog Studentskog Kulturnog Centra.

Singl “Idemo negde, idemo kući” će se naći na ovom albumu koji i nosi naziv po ovoj numeri. Video rad za ovu numeru je delo sada već uigranog tandema Saša Furunović/Mateja Ristić, a kao glavni protagonista se u spotu pojavljuje Gavrilo Burković.

Pored budućeg albuma Fitnes ovim spotom najavljuje i beogradski koncert koji će održati ovoga petka (10 mart), u beogradskom klubu Elektropionir. Ovo će biti prilika da, pored izvođenja nove muzike, Fitnes podseti beogradsku publiku na album “Udarci i varnice” iz 2011 i nekoliko singlova koje je bend objavio u međuvremenu.

Karte za ovaj koncert se mogu kupiti na ulazu u klub po ceni od simboličnih 300 dinara, a početak je najavljen za 21:00.

Ovaj energični i nesvakidašnji instrumentalni rok sastav koji Furunovići neguju uporedo sa njihovim dobro poznatim sastavom Popečitelji, postoji još od 2003 godine i sve vreme je koncertno i diskografski aktivan.

Ostavite komentar: