Fink u oktobru u Beogradu i Novom Sadu

Fin Greenall, poznatiji kao Fink održaće koncert u beogradskom Domu omladine 9. oktobra, dok je nastup u Novom Sadu zakazan za 11. oktobar, a održaće se u Firchie Think Tank Studiju.

Fink na ovoj turneji promoviše novi album “Resurgam” koji je dobio naziv po latinskom natpisu u crkvi staroj 900 godina u rodnom gradu Fina Greenalla – Kornvolu. Ova spiritualna crta pulsira tokom celog albuma, koji je sniman sa producentom Floodom (PJ Harvey, U2, Foals, Warpaint, The Killers) u njegovom Assault & Battery studiju u Severnom Londonu.

“Stigao sam sa turneje za album ‘Fink’s Sunday Night Blues Club Vol.1’, raspalog glasa, uništenih noktiju, znoj sa poslednjeg bisa bio je još uvek na gitari kada sam je raspakovao… Prva nedelja je bila predviđena da sve namestimo, ali već na kraju četvrtog dana u studiju imali smo snimljenu ‘Resurgam’ – prvu pesmu koju smo zakucali, iz prvog tejka, praktično dok smo se zagrevali”, kaže o početku procesa snimanja novog albuma Fink.

Ulaznice za beogradski koncert se mogu kupiti u pretprodaji na blagajnama Eventima, GIGS TIX-a, DD Tickets-a, kao i u FELIX Shopu (TC Sremska, II sprat, radno vreme: 12-20h) i kafeu Zaokret po ceni od 1500 dinara, a na sam dan koncerta za ulaznicu biće potrebno izdvojiti 1800 dinara. Za novosadski koncert ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na prodajnim mestima Eventima, GIGS TIX-a, DD Tickets-a po ceni od 1200 dinara, a na sam dan koncerta koštaće 1500 dinara.

Ostavite komentar: