brkovi

Film, Goblini i Nervozni poštar u Starčevu

Goblini

Goblini

Legendarni Jura Stublić i Film, kultni pankeri Goblini i folk-rok veličine Nervozni poštar nastupiće u subotu 4. jula na sedmom Ex Yu Rock Festu u banatskom mestu Starčevo, nadomak Pančeva i Beograda.

“Vidjećete i čuti najbolji sastav grupe Film ikad, kako svira svoje najveće hitove.”, kratko ali efektno poručuje iz Zagreba Jura Stublić, vlasnik hitova kakvi su “Zamisli život”, “Mi nismo sami”, “Srce na cesti”, “Sjećam se prvog poljupca”, “Pjevajmo do zore”…

Opštinski stadion dobrano će protresti Goblini, šabački bend poznat po “Ima nas”, “U magnovenju”, “Voz”, “Put”, “Deca iz komšiluka”… kome će ovo biti treći put u karijeri da dolaze u Starčevo. “Sećamo se odličnih koncerata devedesetih u Starčevu za slavu mesta. Bilo je fenomenalno. Čak se ovih dana pojavio i neki vhs snimak. Znamo da na našim koncertima u Beogradu i Pančevu ima mnogo ljudi upravo iz Starčeva”, kažu Goblini.

Pored toga, na Ex Yu Rock Fest-u 7 nastupiće i bendovi Po kratkom postupku, Blues Delivers, Rezervni plan i Kreativni nered.

Ulaznica za sedmi Ex YU Rock Fest biće 300 dinara. Prodaja ide preko Turističke organizacije Pančeva i Doma kulture Starčevo, kao i na dan održavanja festivala 4. jula na ulazu u opštinski stadion u Starčevu.

Satnica:

  • 19:00-21:30 Po kratkom postupku, Blues Delivers, Rezervni plan i Kreativni nered.
  • 21:30 Nervozni poštar
  • 23:00 Jura Stublić i Film
  • 00:30 Goblini

Ostavite komentar: